Kiropraktik - med forståelse for det hele menneske.

Kirodanmark

Kirodanmark består af en række kiropraktor klinikker, som har besluttet at slå os sammen i et forretningsmæssigt partnerskab. Vi er en sammenslutning af selvstændige, lokale kiropraktorer, der er enige om at drive en bæredygtig forretning sammen.

Kirodanmark er en sammenslutning der måske bedst kan beskrives som et ”andelsselskab”. Vi har allerede klinikker i mange byer, store som små, og vi vil gerne være i endnu flere. Fælles for klinikkerne er ønsket om at drive sunde og respekterede virksomheder. Vi ser de muligheder som fællesskabet giver, som er til gavn for både patienter, partnere og ansatte.

Kirodanmark vil vi frem for alt gerne have friheden til at være os selv og om at sætte patienten i centrum. Sammen med dygtige kolleger, der sætter faget højere end deres egen forretning. Sammen om netop at gøre disse værdier til en forretningsmodel og en model for de værdier, som skal sikre fagets fremtid. Andelsbevægelsen var i sin tid ’disruption’ inden for landbruget med en positiv indvirkning på hele samfundet, som stadig mærkes i dag. Nu er tiden kommet til kiropraktorfaget. Med rødder der trækker tråde tilbage i den danske historie er andelsbevægelsen i dag en kendt model, vi er fortrolige med og trygge ved i Danmark. Det har derfor været naturligt for os at gå den vej, for at sikre soliditet og dyrke synergier til at kunne bevare udvikle klinikkerne som spændende, inspirerende og ikke mindst konkurrenceparate samt fagligt spændende arbejdspladser.

Kirodanmark skal være til gavn for såvel den enkelt klinik, som den enkelte patient. Fælles for alle klinikker i Kirodanmark er, at de drives med fokus på faglighed, lydhørhed og ordentlighed. Ikke med fokus på at skaffe kapitalafkast til eksterne investorer. I Kirodanmark er det nemlig udelukkende kiropraktorer med kærlighed til faget, og som er til stede på klinikkerne, der er ejere.

Kirodanmark-klinikkerne er drevet i overensstemmelse med faglige retningslinjer og anbefalinger, og med respekt for patienternes behov og ønsker.

2022 — msDev, All rights reserved